Gevelrenovatie Crepi

Gevelrenovatie Crepie is een grote speler op de markt van gevelrenovaties. Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in aannemingswerken. Zowel interieur als exterieur en voor zowel industrie als particulieren.

Will jij jouw gevel laten renoveren? Neem dan een kijkje op onze website en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Gevel laten renoveren ?

Gevelrenovatie omvat niet enkel de buitenmuren van jouw woning, maar ook andere gebieden zoals looppaden, trappen, buitenramen, gazon, hekwerk en nog veel meer. Wij hebben alle know-how in huis om al deze aannemingswerken onder onze hoede te nemen en zelfs méér. Wij geven u ook raad vanuit onze jarenlange ervaring in gevelrenovatie en bouwwerken in het algemeen. Onze mensen zijn goed opgeleide vakmannen met een passie voor schoonheid en afwerking.

 

Gevels reinigen en renoveren

Gevelrenovatie Crepie biedt eersteklas renovatieservices voor uw exterieur en zorgt ervoor dat het uiterlijk van uw gerenoveerde woning perfect voldoet aan uw wensen.

Renovatie- en gevelwerken is een uitdagende taak die niet zomaar door elke aannemer op een goede manier kan worden uitgevoerd.

Het vergt kennis van de nieuwste bouwtechnieken en jarenlange ervaring. Dit kunnen wij u bieden doordat onze mensen continu worden bijgeschoold en dus steeds op de hoogte zijn van alle nieuwe mogelijkheden en deze ook kunnen toepassen. 

Wens je een offerte voor gevelrenovatie ? 

Aan onze offertes besteden wij veel zorg. Geen onverwachte of verborgen meerprijzen. Onze offertes zijn vrijblijvend, duidelijk en overzichtelijk. Eerlijk duurt het langst.

In gans België kan men gebruik maken van onze diensten. Onze tarieven zijn dan ook gelijk in alle provincies. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan u onscontactformulier invullen of bellen met onze klantendienst op het nummer 0491 169 108. Voor meer informatie kan u één van onze medewerkers contact laten opnemen.

Wil je meer info? Neem dan ook eens een kijkje op deze website

Gevel in slechte staat? 

Gevelrenovatie is dé oplossing voor gevels die in een slechte staat verkeren. Vaak gaat het om gevels die vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte staat is. Dit verkort de levensduur van de gevel en heeft een negatieve invloed op de isolerende werking.

Bij Gevelrenovatie Crepi gebruiken we een combinatie van verschillende technieken om uw gevel weer als nieuw te laten stralen!

Enkele technieken die wij o.a. gebruiken zijn: 

Gevelrenovatie Wemmel

Crepi heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in gevelwerken, voegwerken, pleisterwerken en aanverwante technieken. Voor gespecialiseerde gevelwerken zoals gevelisolatie, sierbepleistering en gevelrenovatie kan u bij ons terecht.

Wij zorgen ervoor dat uw gevel teruggebracht wordt in de oorspronkelijke staat. Bijvoorbeeld door het reinigen of repareren van uw gevel en het herstellen van het voegwerk.

Steenstrips

Geef warmte en een natuurlijke uitstraling aan uw dagelijkse leefomgeving. Met de imitatie natuursteen en steenstrips realiseer je een uniek gevoel voor je interieur en exterieur.

Het creëren van natuurlijke nuances en texturen draagt bij tot een ‘cosy’ gevoel.

Crepi gevelbekleding